Voice-Over & Stemacteur

Mijn stem is fris, vlot en net even anders. Ik luister eerst naar jou: wat wil je overbrengen en aan wie? Gaat het om een e-learning? Wie is dan de doelgroep voor je elearning? Of gaat het om een bedrijvideo, welke sfeer wil je neerzetten, wat is je doel, en wie is je publiek? Samen bepaalt dat voor een groot gedeelte de tone of voice. Ik stuur je een custom demo en jij bepaalt of ik bij je product pas. Door mijn jarenlange ervaring durf ik wel te zeggen dat ik in 95% van de gevallen in 1 x goed zit met de gekozen tone of voice. En dat scheelt jou weer tijd natuurlijk! Dus neem gerust Contact met me op!

Recente projecten

Hier zie je een aantal films & animaties waarin ik als voice- over en stemacteur te horen ben. Ik ben de voice bij bedrijfsfilms, promo's, commercials, tutorials, elearing modules en je voicemail.

Wil je meer horen? Kijk dan ook even hier: Audio demo's

Downloadbare demo's

Meer horen? Check hier meer demo's en filmpjes van recente projecten met mij als voiceover. Om te beluisteren en te delen! Ook kan je een custom demo aan vragen voor jouw project waar je een voice-over voor nodig hebt.

Meer downloadbare demo's!

Vers

Alle voice-overs en trainingen maak ik Vers. Mijn bedrijf heet dan ook Vers!

Vers te volgen

Op de sociale media zijn we Vers! te volgen. Volg, reageer en kom in contact.

twitter-iconyoutube-iconlinkedin-iconsoundcloud-iconfacebook-icon

Contact

Nienke van der Haak- Kraeima
Enschede - Nederland /  The Netherlands
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
(+31) (0)6 46428075