Testimonials

Dit vinden mijn klanten

Dit vinden mijn klanten van mij als voice-over en als trainer en ja, daar ben ik best een beetje trots op! (Dank dank dank!!)

"Heeft de video een STEM gegeven!"

Rik Dalhuisen - Eigenaar Portretnet

Over Nienke als voice-over: rik dalhuisen thumb"Nienke heeft de animatievideo die wij als Portretnet.NL voor de Eigen Kracht Centrale hebben gemaakt met recht een STEM gegeven! Ze wist als voice-over feilloos aan te sluiten bij onze doelgroep en bij de sfeer van de video, zelfs zonder deze al gezien te hebben. Nienke enkel en alleen neerzetten als voice-over is te beperkt, zij is een kunstenares met haar stembanden!"  Deze Video

portretnet logo

 

"Dit klinkt SUPER!"

Jeroen Breugelmans - Eigenaar Powerpoint infographics

Over Nienke als voice-over: "Dit klinkt SUPER! Zo had ik het he-le-maal in gedachten: Intonatie, snelheid, precies zoals ik het gehoopt had!

Jeroen maakte o.a. deze Animatie

powerpointinfographics 

"Kan binnen no time een voice over aanleveren!"

Sien Wassenaar - Producent bij Four Corners film & video producties

Over Nienke als voice-over: "Nienke heeft een heldere, frisse stem die een gesproken boodschap goed over kan brengen. Ze is prettig in haar communicatie, denkt graag mee en kan binnen no time een voice over aanleveren. En dat is fijn, als je met een snoeiharde deadline zit!"

Four Corners

 

 

 

"Het mag best een beetje ‘pijn’ doen"

Aukje Asma - Accountmanager en trainer bij P&A Talentontwikkeling

testimonials aukje van paOver Nienke als trainer: "Ik heb Nienke leren kennen als een trainer die doet wat goed is voor de groep. Wat is het doel en hoe kunnen we dat het beste bereiken?

Ze doet wat nodig is en kiest niet voor de weg van de minste weerstand. Het mag best een beetje ‘pijn’ doen. Ze houdt mensen positief kritisch een spiegel voor waardoor zij zich verder kunnen ontwikkelen. Of niet, als mensen niet willen, is ze ook heel realistisch en relativerend om te zeggen dat het dan ´ophoudt´. Ze kan daarin goed de verantwoordelijkheid bij de ander laten en dit ook duidelijk aangeven. Bij het ontwikkelen van trainingsprogramma´s is ze kritisch en betrokken. Ze vindt het belangrijk om een kwalitatief sterk programma neer te zetten voor de deelnemers en de opdrachtgever. Toegewijd, zodat ze uiteindelijk trots op het programma kan zijn. Nienke, je bent een fijne sparringpartner en een hele leuke en gezellige collega!"

 P&A Talentontwikkeling RGB

"Energieke stem, onze klant was direct enthousiast!"

Eileen Platjouw - Bureau Blos l Marketeer in de zorg

Over Nienke als voice-over: eileen platjouw"Nienke heeft meerdere voice-over teksten ingesproken van videoproducties, die wij maakten voor één van onze klanten. Over haar frisse en energieke stem was onze klant meteen enthousiast. Daarbij komt dat het fijn is om met Nienke samen
bureau Bloste werken en dat zij haar afspraken na komt. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!"

 

"Een heldere frisse stem!"

Hanno Driesser - Eigenaar Lab701, social media factory

Over Nienke als voice-over: "Nadat ik diverse demo's van stemacteurs had gehoord heb ik voor Nienke gekozen om haar frisse uitspraak. Omdat na tape 1 er toch nog andere intonatie opties beschikbaar moesten zijn heeft Nienke dit na overleg met ons ook moeiteloos in gesproken. Frisse stem en flexibele instelling! Dank voor je bijdrage!"

lab701

 

 

 

"Duidelijk, scherp, recht door zee"

Emiel Nijenhuis - Eigenaar Koffie & Bubbels

Over Nienke als trainer"In het begin moest ik een beetje aan haar wennen, duidelijk, scherp, recht door zee, een aanstekelijke lach, niet echt iemand die je zou verwachten in het Twentse Landschap. Na wat aan elkaar geroken te hebben was er een klik en die wordt tot op de dag van vandaag steeds sterker! Haar gigantische gevoel voor humor, samen met haar inhoudelijke expertise zorgen ervoor dat ik Nienke graag inhuur voor het verzorgen van trainingen. Naast het verzorgen van trainingen betrek ik Nienke ook graag bij het inhoudelijk vorm geven aan leer- en verandertrajecten. Ik ben erg dankbaar dat ik Nienke heb leren kennen en dat ze het leuk vindt om voor Koffie & Bubbels aan de slag te zijn!"

koffiebubbels

"Scherp op het groepsproces en feedback op de juiste toon"

Selmar Wesselink - Accountmanager en trainer bij P&A Talentontwikkeling

Over Nienke als trainer: "Nienke houdt van praktisch en is direct in de communicatie, prettige eigenschappen voor een trainer. Ze is scherp op het groepsproces en geeft (persoonlijke) feedback op de juiste toon: begrijpelijk, to the point en met respect."

Vers

Alle voice-overs en trainingen maak ik Vers. Mijn bedrijf heet dan ook Vers!

Vers te volgen

Op de sociale media zijn we Vers! te volgen. Volg, reageer en kom in contact.

twitter-iconyoutube-iconlinkedin-iconsoundcloud-iconfacebook-icon

Contact

Nienke van der Haak- Kraeima
Enschede - Nederland /  The Netherlands
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
(+31) (0)6 46428075